Fodbold nyheder

Lewandowski drømmer om Real Madrid

Af Andreas Jørgensen

I et eksklusivt interview udtrykker Bayern München-stjernen Robert Lewandowski sin kærlighed til Real Madrid.

Den fælles kærlighed mellem den 29-årige angriber og den spanske kongeklub Real Madrid begyndte i maj 2013, hvor den daværende Dortmund-forward var med til at slå Real Madrid ud af Champions League i semifinalen. Efter den afgørende kamp dukkede præsidenten for Real Madrid, Florentino Pérez, op i omklædningsrummet for at overbevise Lewandowski om at skifte til kongeklubben. Desværre for Pérez og co. var et skifte til Bayern under opsejling. To år senere forsøgte man igen at hente angriberen, men den bayerske klub afviste at sælge til den internationale konkurrent.

Her fire år efter semifinalen er drømmen om et skifte stadig i spil hos hovedpersonen, og det har sat bekymringer i gang hos ledelsen i Bayern München. Bayerns præsident Karl-Heinz Rummenigge udtalte i et interview med Marca, at han er bekymret omkring situationen og det faktum, at Lewandowski og hans agent lavede interviewet udenom klubbens retningslinjer:

- Desværre har hans agent været hans (Lewandowski red.) spirituelle vejleder, og det var scenariet igen, da man valgte at gå udenom klubben og stille op til interviewet.

Selvom Lewandowski er 29 år, kunne Real stadig få gavn af den polske topscorer, og den manglende Champions League-titel kunne være med til at sætte skiftet i gang.

På trods af flirten mellem de to parter forlængede Lewandowski med de tyske mestre, som nu løber til 2021, hvilket gør en mulig transfer meget kompliceret, men ikke umulig.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik