Fodbold nyheder

Endelig vinder AaB

Af Nicolaj Jacobsen

Mandag fik AaB endelig en sejr med fra et opgør i Superligaen, da nordjyderne hjemme slog Silkeborg.

Morten Wieghorst kommer til at drømme sødt i aften, da AaB for første gang siden april kan sætte tre point på kontoen i Superligaen.

Kampens første 45 minutter bød ikke på mange åbne chancer. Men i første halvlegs døende minutter fik de pressede værter bolden sendt i nettet. På aalborgensernes første hjørnespark fik Jakob Blåbjerg sendt kuglen ind bag Thomas Nørgaard i Silkeborg-målet.

Det var dog ikke halvlegens eneste scoring. For værternes føring varede kun lidt over et minut, da Jens Martin Gammelby kunne udligne for Silkeborg efter et hjørnespark til Silkeborg. Efter scoringen pressede gæsterne på for endnu en scoring, men det blev ikke til flere scoringer i første halvleg.

Aab fik den bedste start på anden halvleg, da Jannik Pohl efter 50 minutter blev nedlagt i Silkeborgs felt og fik tildelt et straffe. Pohl tog sig selv af at sende bolden ind til 2-1 fra 11-meter-pletten.

Det blev ikke til flere scoringer i kampen. Så det hele endte med et stort Aab-jubelbrøl, der med sejren rykker op på en tiendeplads, mens Silkeborg nu er placeret som næstsidst lige over Randers FC.

AaB – Silkeborg 2-1 (1-1)
1-0: Jakob Blåbjerg ('44)
1-1: Jens Martin Gammelby ('46)
2-1: Jannik Pohl ('51)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik