Fodbold nyheder

Bale: Det har været frustrerende

Af Anders Moss Hansen

Real Madrids Gareth Bale forklarer nu, at de seneste sæsoners skadesproblemer har været en svær periode for ham.

Real Madrids offensive stjernespiller Gareth Bale har haft svært ved at imødekomme de tårnhøje forventninger, der er til waliseren. Dette har i høj grad været på grund af de mange skader de seneste sæsoner, der har holdt Bale ude af holdet.

Bale forklarer nu, at skadesperioden var frustrerende tid, og at han havde alt for travlt med at komme tilbage på banen. Det resulterede nemlig i en ny skade.

- Når man er en professionel sportsmand, er det virkelig frustrerende at være skadet. Det har selvfølgelig været svært, at jeg ikke har kunne spille, men nu har jeg haft en god opstart, og jeg træner hårdt for at være i stand til at hjælpe holdet til flere titler, udtaler Gareth Bale ifølge Sky Sports.

Den walisiske offensivspiller forklarer yderligere, at han har været nødsaget til at tage mange smertestillende piller for at kunne komme ud på banen, før han egentligt var blevet sin skade kvit.

- Jeg skulle tage mange smertestillende for at være i stand til at spille, og jeg mener i dag, at jeg skulle have givet mig selv bedre tid til at komme mig, så jeg kunne have spillet meget bedre og være i stand til at gøre flere ting med min ankel, end jeg kunne. Havde jeg kunne gøre det om, havde jeg gjort det, afslutter Bale.

28-årige Gareth Bale har fået spilletid i de første tre kampe i Real Madrids nye sæson.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik