Fodbold nyheder

OBs ti mand snupper point mod Brøndby

Af Simon Solkær Lassen

Izunna scorede og blev udvist, men på trods formåede Brøndby ikke at bryde deres negative udebanestatistik.

Der var søndag aften stor chance for at en negativ stime blev sendt i jorden, da OB tog i mod Brøndby i de respektive holds første kamp efter landskampspausen. Fynboerne har ikke vundet deres seneste fire kampe, mens Brøndby endnu ikke har vundet på udebane i denne sæsons Superliga.

OB har haft en bundsolid defensiv i denne sæson, hvor de kun har lukket seks mål ind i syv kampe. De har til gengæld også kun scoret seks gange, så deres problemer er meget tydeligt udpenslet.

De havde dog ikke problemer med at score i starten af kampen, da der kun skulle gå seks minutter, før den nigerianske Superliga-veteran Izunna kunne bringe dem foran med en sjælden scoring fra midtbanesliderens fod. Izunna var ikke færdig med at være i centrum, og han blev korrekt udvist blot fire minutter senere.

Det satte fynboerne under et enormt pres, men et løbevilligt OB-hold kunne de ikke knække i første halvleg.

Teemu Pukki, der endnu ikke har fundet melodien i denne sæson, spillede endnu en forkølet kamp for de blå-gule. Det var også hans angrebsmakker Jan Kliment som kunne udligne kampens målscore, da han lagde et oplæg fra tyske venstre back Anthony Jung i nettet.

Brøndby manglede generelt den kreativitet, som de har vist på hjemmebane i denne sæson, hvor de har gjort rent bord. Når chance endelig falder, skal man også tage den, og efter 80 minutter havde Kliment en kæmpe chance, som han formøblede af to omgange, og tættere kom de aldrig på.

OB må derfor prise sig lykkelige med et point, som man gør, når man spiller ti mod 11 i 80 minutter. Grytebust er endnu en gang kampens spiller for Kent Nielsens tropper.

OB - Brøndby IF: 1-1 (1-0)
1-0: Izunna Uzochukwu (7)

1-1: Jan Kliment (56)

Udvist: Izunna Uzochukwu (10)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik