Fodbold nyheder

Spil: Real Madrid får solid pokalhævn

Af Torsten Brix

Ender Zinedine Zidane med at vinde ”The double” ?

Da Celta Vigo i midten og slutningen af januar to gange spillede imod Real Madrid scorede Daniel Wass & Co. to gange i begge kampe, og dermed slog de – meget overraskende - ”Konge-klubben” ud af den spanske pokalturnering.

Meget er dog sket siden hos Real Madrid. Den dårlige periode i januar gav også et nederlag i La Liga til Sevilla, men i foråret har de spillet sig i Champions League-finalen samt står med gode kort på hånden til at vinde det spanske mesterskab inden onsdagens udsatte La Liga-opgør imod Celta Vigo.

Får Real Madrid fire point – imod Celta Vigo onsdag aften og i søndagens opgør på udebane imod Malaga - i de sidste to La Liga-opgør, vil de blive spanske mestre. Siden den flotte Champions League-sejr over Bayern München har Real Madrid scoret mindst fire La Liga-mål i kampene imod Deportivo, Granada og Sevilla. Så kanonerne er rettet ind for Real Madrid, hvor især superstjernen Cristiano Ronaldo har været storspillede den sidste tid.

I samme periode har Celta Vigo tabt til Alaves, Malaga, Betis og Athletic Bilbao – nogle af disse endda med store nederlag, så det kunne godt ende med, at Real Madrid får en sejr på Municipal de Balaidos med flere mål, hvilket giver odds 1,5 hos Danske Spil.

Skulle dette odds ikke friste, så kan du måske blive fristet af at handle med verdens største udbyder af CFD. IG har kontorer i 17 lande i fem kontinenter og med over 125.000 aktive kunder i hele verden, og de har ressourcerne og stabiliteten til at hjælpe dig med at få det optimale ud af de finansielle markeder.

Tilbage til onsdagens kamp, for vinder Real Madrid denne, så tager de et stort skridt imod det spanske mesterskab, og dermed kan Zinedine Zidane ende med at vinde ”The double” med Champions League og La Liga, men ikke Copa del Rey… for her stod Celta Vigo i vejen – Real Madrid er på hævntogt.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik