Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Torsdagens internationale rygter

Bayern München har dyr hollænder på blokken, Mason Greenwood er på vej til Serie A, og spansk landsholdsspiller foretrækker at skifte til Barcelona. Her er torsdagens internationale rygter.

Lazio har åbnet forhandlinger om et køb af den 22-årige Mason Greenwood fra Manchester United, som forventes at koste 260 mio. kroner. (Mail)

Juventus og Napoli er også interesseret i at hente Greenwood. (Independent)

Juventus er tæt på at hente den 26-årige brasilianske midtbanespiller Douglas Luiz fra Aston Villa i en handel, der vil sende den 20-årige engelske kantspiller Samuel Iling-Junior den anden vej. (Gazzetta dello Sport)

Athletic Bilbaos 21-årige kantspiller Nico Williams venter stadig på et skifte til Barcelona, selvom han også har snakket med Liverpool, Aston Villa, Arsenal og Newcastle.

Bayern Münchens topprioritet i dette transfervindue er PSG's 21-årige hollandske midtbanespiller Xavi Simons. Prisen på den hollandske landsholdsspiller er dog 750 mio. kroner. (Bild)

Den marokkanske midtbanespiller Sofyan Amrabat har meddelt Fiorentina, at han ikke ønsker at vende tilbage til klubben, efter han har været lejet ud til Manchester United i den seneste sæson. (Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER