Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Nicolai Nordbo

Top 5: Indkøb i Superligaen

Superligaens transfervindue er lukket, og det er derfor tid til at gøre status på hvilke spillere, som er de bedste indkøb.
Superligaens transfervindue er lukket. Klubberne har købt spillere ind. OB hentede dog en spiller uden for vinduet, der dog var så spændende, at han pressede sig med på listen. Se listen med de bedste indkøb her:

1. Nicolai Jørgensen - FCK
Ganske enkelt en klassespiller som FCK har fået fat på. De har i første omgang lejet ham, men de har en option i lejemålet, der gør, at de kan sikre sig på en længere kontrakt. Jørgensen har et internationalt snit i sit spil. Han har en god teknik, god fysik og målnæse.

2. Joshua John - FCN
En spiller ikke ret mange i ”fodbold Danmark” kendte inden han scorede i sin debut-kamp mod AaB. Kampen efter scorede han så fire mål, og så havde han ligesom slået sit navn fast. En dygtig wing, som passer som ”fod i hose” ind i FCNs system. Flot scouting-arbejde af FCN.

3. Emil Larsen - OB
Han rykkede ned med Lyngby, men var stadig ombejlet af diverse klubber fra Tyskland og Holland, men OB overbeviste ham, hvilket er godt arbejde af Troels Bech og Poul Hansen. Trods sin unge alder ligner han allerede et sikkert kort på OBs hold.

4. Krisztian Vadocz – OB
Helt klart den signing som de fleste, der interesserer sig for dansk fodbold tabte kæben ved. 40 kampe for det ungarske landhold, og adskillige sæsoner i spansk og hollandsk fodbold bevidner om kvalitet. Han formåede allerede samme dag, som han skrev under at spille en god kamp for OB, da de mødte FC Fyn i en opvisningskamp.

5. Petri Pasanen - AGF
Ligesom Vadocz var der mange der slog øjnene op, da AGF hentede den tidligere Werder Bremen-spiller. Han er gået direkte ind på holdet, og har vist rutine, ro og kvalitet i forsvaret.

Boblere:
Quincy Antipas – BIF
Jude Nworuh – AC Horsens
Peter Ankersen – EfB
Santiago Hernan Villafane – FCM
Anders “AC” Christiansen - FCN

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER