Torsten Brix

4 dage til BL-start: Bayern 1 & 2

Den sydtyske trup er stærk, og man kan faktisk lave to stærke hold i Bayern München.
Bayern 1:

Målmand:
Neuer

Forsvar:
Boateng
van Buyten
Badstuber
Lahm

Midtbane:
Robben
Tymoshchuk
Schweinsteiger
Ribery

Angreb:
Müller
Gomez


Bayern 2:
Målmand:
Bütt

Forsvar:
Rafinha
Breno
Luiz Gustavo
Contento

Midtbane:
Usami
Kroos
Pranjic
Alaba

Angreb:
Petersen
Olic

Indkast.dk har talt med Eurosports Bundesliga-ekspert Thomas Hvillum, der mener følgende:

- Bayern skuffede i sidste sæson, og derfor skal der sadles om. Valget af gamle Jupp Heynckes som træner kan synes konservativt og kedeligt, men til gengæld virker spillerindkøbene både spændende og velovervejede.

- Polemikken om Manuel Neuer endte forudsigeligt med et klubskifte fra Schalke 04, mens man med indkøbene af Rafinha, Boateng og den talentfulde Nils Petersen, der blev topscorer i 2. Bundesliga i sidste sæson har fået dén dybe i truppen, som var en af årsagerne til, at sidste år blev en skuffelse, målt med Bayern-alen.

- Profiler som Robben, Ribery og Olic var ofte på skadeslisten, men den sårbarhed skulle man nu have elimineret med de nye indkøb. Derudover har talenter som Diego Contento, Toni Kroos og David Alaba, som i denne sammenhæng er placeret på "Bayern 2", fået værdifuld erfaring i Bundesligaen, som kan gøre dem til absolutte profiler på Bayern-holdet.

- Endelig har man klogt skilt sig af med et par "dødvægt-spillere" som Miroslav Klose og Hamit Altintop, som ikke bidrog med meget andet end at flyde med strømmen i sidste sæson. Med andre ord, så er det svært IKKE at pege på Bayern som mesterskabsfavorit - igen...



Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER