Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Vild udtalelse om Haaland: Han blev en byrde i vores omklædningsrum

Da Erling Haaland stod på vippen til et stort skifte væk fra Borussia Dortmund, var det noget, der skabte dårlig energi i tyskernes omklædningsrum.

Norske Erling Haaland er noget af et fænomen. Han er braget igennem i løbet af sin karriere, og i Dortmund eksploderede det hele for alvor omkring ham. Alle de store ville have Haaland, men hvor skulle han tage hen.

Snakken fyldte meget, også internt i Dortmund, og i sidste ende gik det ud over holdet. Det fortæller Dortmunds sportsdirektør:

"I sidste ende blev Haaland-sagen en byrde i omklædningsrummet. Så meget som vi altid elskede Haaland, og han var succesfuld hos os, blev han i sidste ende en byrde i omklædningsrummet, klubben og hele miljøet. Han blev genstand for enhver samtale. Uden for klubben var næsten alt eksklusivt fokuseret på ham. I sidste ende var timingen af skiftet rigtig for begge parter. Og vi er alle glade for, at Erling fortsætter med at være så succesfuld," siger Sebastian Kehl til Bilde.de.

I Manchester City mener manager Pep Guardiola ikke, at spekulationerne omkring et skifte til Real Madrid eller PSG vil blive en byrde for dem. Han mener, at det kun er små klubber, der prøver at blokere for et skifte, og at han ikke vil stå i vejen, hvis en spiller gerne vil væk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER