J. Musiala (67), M. Tel (83)
Anton Kirkegaard

Kæmpe Champions League-drama i Parken

Den stod på europæisk storkamp onsdag aften, da FCK tog imod de tyske giganter Bayern Munchen.
FCK modtog et stjernespækket Bayern Munchen-hold i Parken. Efter en ambivalent kamp mod Galatasaray, hvor FCK fik et enkelt point, håbede københavnerne på at trodse oddsene mod de tyske mestre. Bayern Munchen havde to uger tidligere slået Manchester United i en målrig affære og placeret sig i toppen af Champions League-gruppen.

De mindre erfarne københavnere viste ingen frygt og satte sig på kampen i de første minutter og formåede også at teste Ulreichs reflekser. Bayern fandt dog deres fodfæste og pressede de hvidklædte danskere tilbage på deres egen tredjedel.

FCK var fornuftige både med og uden bold og brød Bayern Munchens rytme. Tyskerne sad dog på boldbesiddelsen, men måtte nøjes med forsøg fra distancen.

Efter en ligebyrdig første halvleg var begge hold målløse.

FCK scorede kampens første mål. Claesson modtog bolden efter nogle gode kombinationer. Hans skud blev blokeret, men Lukas Lerager stod godt placeret og kunne sende returbolden i nettet med en flot halvflugter.

Bayern Munchen svarede igen efter 67 minutter. Musiala afdriblede to københavnere og fandt det lange hjørne med stor selvsikkerhed. Efter målet pressede Bayern et påvirket FCK-hold langt tilbage på banen.

En fejl af Valdemar Lund gav Thomas Muller en friløber. Den erfarne tysker forblev rolig og sendte bolden videre til indskiftede Mathias Tell, som eksekverede sikkert og bragte Bayern på 1-2.

En mirakel-redning fra Ulreich i kampens sidste minut, holdt scoren på 1-2 og sikrede sejren til de regerende ellevedobbelte Bundesliga-mestre.

FCK’s næste modstander i Champions League er Manchester United, som venter d.24 oktober på Old Trafford.