Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Tidligere hollandsk landsholdsspiller er sigtet for at smugle over 1000 kg kokain

Hollandske Quincy Promes har oplevet et nærmest historisk fald fra tinderne, og nu har sagaen om den tidligere Ajax- og Sevilla-stjerne taget endnu en drejning.
Quincy Promes sad i forvejen og ventede på den forestående retssag, hvor hollænderen er anklaget for at stikke et familiemedlem med en kniv, og nu lader det til, at det ikke er den eneste anklage, der bliver rettet mod den tidligere landsholdsspiller.

Quincy Promes er nemlig blevet sigtet for at smule ikke mindre end 1360 kg kokain igennem blandt andet lufthavnen i Antwerp.

Anklageren i sagen om knivoverfaldet har anmodet om en fængselsstraf på to år til Quincy Promes, hvilket er en forholdsvis mild straf i betragtning af, at han i første omgang blev anklaget for forsøgt manddrab.

Men med sigtelsen for narkosmugling i den absurde størrelsesgrad, som den tidligere Ajax-spiller nu står overfor, er det nok usandsynligt, at han kun skal bag tremmer i to år.

Quincy Promes nåede før sin deroute 50 landskampe for Holland, og den offensive midtbanespiller er også flere gange blevet kåret til årets spiller i hans klubber. Han nåede tilmed også at vinde titlen som topscorer i den russiske liga i 2017/2018-sæsonen, hvor han også vandt prisen som sæsonens bedste spiller i Rusland.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER