Daniel Fisker

Newcastle-manager vil gerne have et større budget

Et budget kan åbenbart ikke blive for stort for en Premier League-manager.
Der venter utvivlsomt Newcastle United en stor sommer på transfermarkedet, og der er tilsyneladende allerede taget hul på transfersnakken internt i klubben, som søndag rundede Premier League-sæsonen af med at spille 1-1 mod Chelsea på Stamford Bridge.

Dermed endte ”The Magpies” på fjerdepladsen i Premier League, hvilket betyder, at den saudiarabisk-ejede klub skal spille Champions League-fodbold i næste sæson – for første gang i 20 år.

Alt tyder på, at Newcastle-truppen skal forstærkes til den kommende sæson, og Newcastle-manageren Eddie Howe har søndag afsløret, at han lørdag aften drøftede transferstrategi med ledelsen i klubben.

- Vi havde drøftelser i går aftes – disse drøftelser fandt sted, udtaler Eddie Howe ifølge The Shields Gazette.

Ejerne af Newcastle United – den saudiarabiske Public Investment Fund – har så godt som utømmelige midler.

Howe er dog ikke blevet udstyret med en blankocheck, hvilket han bekræftede, da han – i forlængelse af transfersnakken – blev spurgt ind til størrelsen på hans transferbudget.

- Når man er i mine sko, så er det aldrig så stort, som man gerne vil have, at det skal være.

- Financial Fair Play vil, som jeg altid siger, have indflydelse på, hvad vi gør denne sommer.

- Uden Champions League-fodbold havde det helt sikkert været meget svært for os at gøre noget som helst på transfermarkedet. Det faktum, at vi skal spille Champions League-fodbold, har givet os et løft.

Newcastles købsrekord, da de saudiarabiske ejere gjorde deres indtog, var Joelinton, som blev købt i Hoffenheim for 328 millioner kroner i sommeren 2019. Denne transferrekord blev smadret af Alexander Isak, da den nu 23-årige svensker blev købt for 521 millioner kroner i Real Sociedad i sommeren 2022.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER