Mads Emil Klovborg

Ten Hag til Rashford: Jeg vil have mere!

Efter en flot sæson på målscoringsfronten forventes der mere af Marcus Rashford næste sæson.
Den sidste Manchester United-spiller, der scorede 30 mål i løbet af en fuld sæson var Robin van Persie, som gjorde det sidste gang United vandt Premier League i 2012-2013 sæsonen. Det er altså 10 år siden, men efter sit mål som indskifter i 4-1 sejren over Chelsea, lykkedes det Marcus Rashford at nå denne milepæl.

Generelt har den 25-årige englænder været Uniteds farligste spiller, og har vel haft sin bedste sæson til dags dato hos barndomsklubben. Manager Erik Ten Hag, der blev ansat forud for denne sæson, var fra start af sikker på, at Rashford var i stand til at score så mange mål, og nu sætter han forventningerne yderligere op:

- Der er meget plads til forbedringer i hans spil. Jeg er overbevist om, at han kan score endnu mere. Hvis du kigger på de sidste 10 kampe, der scorede han ikke mange mål. Kun to eller tre, så ja, han kan blive bedre.

- Vi har hjulpet ham hvor vi kunne med vores spillestil, men også han mentale mindset. Vi er glade for det, men vi skal skubbe ham endnu længere. Jeg tror han er i stand til at score 40 mål på en sæson. Det er det næste mål for ham, udtaler Erik Ten Hag på et pressemøde.


Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER