Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Engelsk landsholdsstjerne vraget

England kommer til at spille de to kommende EM-kvalifikationskampe uden en af deres store stjerner.
Når de engelske landsholdsspillere samles for at spille EM-kvalifikationskampe mod Malta og Nordmakedonien, så bliver det uden Chelsea-spilleren Raheem Sterling. Efter en samtale mellem Sterling og den engelske landsholdstræner, Gareth Southgate, blev Southgate bekræftet i, at den 28-årige offensivspiller ikke skulle udtages til landsholdssamlingen. Efter udtagelsen af det engelske landshold udtalte Southgate følgende om Sterling:

- Jeg snakkede med ham for en uge eller deromkring siden, en generel opfølgende samtale. Han er ikke glad for sin fysiske tilstand. Han har båret rundt på en baglårsskade. Han var ikke rigtig i overvejelserne(til at blive udtaget).

Sterling og resten af Chelsea-mandskabet har haft en meget undervældende sæson, hvor det blot er blevet til seks mål og tre assists i Premier League for den hurtige kantspiller. Chelsea har heller ikke leveret noget prangende i denne sæson. De ligger i øjeblikket på en 12. plads og de ender med sikkerhed i den nederste del af Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER