Fodbold nyheder

Nedturen fortsætter i Juventus - Di Maria vil væk

Af Niklas Gerster

Det kører ikke på skinner for "Den gamle dame."
Article image
Det har været ren rædsel for storklubben fra Torino den seneste uges tid. I torsdags blev det til et exit i Europa League-semifinalen imod Sevilla. En turnering hvis vinder ville booke en billet til næste års Champions League.


En billet som Juventus troede de havde sikret sig, da de lå lunt til i top-fire i Serie A, inden de i går fik en våd klud i hovedet, da det blev bestemt, at de alligevel ville få en pointstraf på 10 point. Nu er de så droppet hele vejen ned til 7. pladsen, som ikke giver adgang til noget europæisk fodbold.

Denne nedtur i sæsonens slutfase sætter nu spørgsmålstegn ved flere af holdets profiler, og hvis man skal tro den pålidelige transferjournalist Fabrizio Romano er en af de bærende kræfter, Angel Di Maria, snart på vej væk.

Ifølge et tweet fra Romano er forhandlingerne imellem Juventus og Di Maria brudt sammen, og han vil derfor lede efter en ny arbejdsgiver de kommende uger. 35-årige Di Maria kan således forlade den italienske storklub gratis.

Saudiarabiske klubber har allerede forhørt sig på den garvede offensivspiller, men hovedpersonen skulle dog være mere opsat på en europæisk adresse.


Mere om Ángel Di María

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik