England: Premier League
FT
0 - 1
(0 - 1)
Bournemouth
Manchester U
Casemiro (9)
Daniel Fisker

Akrobatiske Casemiro sænkede Bournemouth

Casemiro kunne med en akrobatisk scoring give Manchester United en sejr med hjem fra Bournemouth.
Casemiro stod for det første skudforsøg i kampen, da han efter fem minutters spil trykkede på aftrækkeren fra distancen. Brasilianerens skudforsøg røg dog både over og ved siden af Bournemouth-målet. Casemiro havde dog heldet med sig få minutter senere.

Eriksen sendte bolden ind i Bournemouth-feltet, hvor Senesi kun formåede at sende bolden op i luften, hvorefter Casemiro drejede rundt om sig selv, inden han akrobatisk flugtede bolden op i målhjørnet på klos hold.

De Gea havde ikke haft noget som helst at lave, før der var spillet knap en halv time af kampen, men her kom den spanske målmand på arbejde. Solanke tog bolden med ind i Manchester United-feltet, hvor han afdriblede et par forsvarsspillere, inden han sendte et lavt skud afsted mod Manchester United-målet, hvor De Gea dog var vågen.

Bournemouth blev dog ved med at røre på sig i jagten på en udligning, og de undertippede værter fik hjælp af Antony og en håbløs hælaflevering. Angrebsforsøget kulminerede, da Brooks sendte en cutbackaflevering mod Christie, som sendte et hårdt skud afsted mod Manchester United-målet. Varane stod dog klar ved den nærmeste stolpe til at blokere det hårde skud.

Bournemouth kom flyvende ud af startboksen i anden halvleg, hvor De Gea kom på arbejde igen, da Brooks hurtigt gled ind i Manchester United-feltet, hvor han sendte et skud afsted mod Manchester United-målet, hvor De Gea dog kunne tippe bolden over overliggeren.

Indskiftede Weghorst var tæt på at kunne lukke og slukke på Vitality Stadium, da der var spillet godt og vel en time i Bournemouth, da hollænderen kom først på en ripost efter et hjørnespark, men Neto i Bournemouth-målet formåede at vippe bolden væk.

Neto kom på arbejde igen, da der var et kvarter tilbage af kampen i Bournemouth, da Fernandes testede den brasilianske målmand med en fantastisk flugter fra kanten af Bournemouth-feltet, men igen formåede Neto at nægte Manchester United en 2-0-scoring.

Bournemouth fik det sidste ord i kampen, men de undertippede værter blev afbrudt af De Gea, som tålmodigt nægtede Bournemouth en udligning, da Moore blev sendt ind i Manchester United-feltet af Ouattara. De Gea blev dog stående i sit mål, hvor han reddede Moores skudforsøg og dermed sikrede ”The Red Devils” tre point på den engelske sydkyst.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER