Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa Conference League
FT
0 - 1
(0 - 0)
AZ
West Ham
P. Fornals (90)
Louis Andersen

Areola efter fans-tumult: Vi var bekymrede for dem

AZ-fans forsøgte angreb familietribunen efter slutfløjt under torsdagens kamp mod West Ham.
Semifinalen i Conference League mellem West Ham og AZ Alkmaaar vil nok huske for mere dårligt end godt. Kort efter at kampen var fløjtet af
opstod der uroligheder på den ene tribune, da AZ-fans havde svært ved at skjule deres frustrationer over den tabte finaleplads, og hjemmeholdets fans endte med at angribe nogle af de medrejsende fans fra England.

Det fik West Ham-spillerne op i det røde felt, og involveret i slagsmålene, da AZ-fansene havde angrebet tribunen hvor spillernes venner og familie samt klub-officials og sponsorer sad. Alphonse Areola fortæller, at han også havde familiemedlemmer på den tribune, som blev angrebet:

- Vi var bekymrede for dem. Sikkerhed er det vigtigste på stadion. Det var lidt for åbent til modstanderens fans. I sidste ende lykkedes det at stoppe dem. Når familier og fans kommer på stadion, vil vi ikke se sådan nogle ting, siger Areola ifølge The Guardian.

Slagsmålene blev ikke vist på tv, men flere billeder og videoer på sociale medier viser flere fans der slår hinanden. Dette har fået West Ham-manager David Moyes til at reagere:

- Spillerne var involveret, fordi det var en familiesektion. Jeg ønsker ikke, at det på nogen måde skal overskygge aftenen, for West Hams fans var ikke ude efter ballade.

- Forhåbentlig bliver det undersøgt. Min familie var der, og jeg havde venner på den tribune, fortalte West Hams-træner David Moyes på det efterfølgende pressemøde.

AZ Alkmaars manager, Pascal Jansen, undskylder for tilhængernes opførsel.

- Jeg skammer mig over, at det skete på vores stadion. Det skulle ikke ske. Du er nødt til at styre din følelser, selv på en aften med et nederlag, siger Jansen ifølge hollandske AD.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER