Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Kæmpe karantæne til engelsk landsholdsstjerne!

Ivan Toney har fået sin dom for ulovlig betting.
De næste otte måneder kommer den engelske landsholdsstjerne Ivan Toney ikke til at spille fodboldkampe. Det står klart, efter han i dag har fået en karantæne for overtrædelse af FA’s betting regler. Det engelske fodboldforbund FA skriver følgende om straffen:

- Ivan Toney er med øjeblikkelig virkning blevet suspenderet fra al fodbold og alle fodboldrelaterede aktiviteter i otte måneder. Det strækker sig til og med den 16. januar 2024. Han er blevet tildelt en bøde på 50.000 pund og han har fået en advarsel på grund af overtrædelse af FA’s regler om betting.

Med til karantænen følger, at han er fuldstændig udelukket fra fodbolden de første fire måneder. Fra den 17. september 2023 må han igen træne med i sin klub Brentford, og det forventes derfor, at Toney vil være mere eller mindre klar til igen at være en del af Brentford-holdet, når hans karantæne udløber i starten af 2024.

Toney blev oprindeligt anklaget for 262 brud på betting reglerne, men FA trak 30 af disse forseelser tilbage og derfor endte det på 232 brud. Ivan Toney har erkendt sig skyldig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER