Daniel Ehmsen

Flere europæiske storklubber kæmper om Manchester City-stjerne

En af Guardiolas store profiler er en eftertragtet herre, når hans kontrakt udløber til sommer.
Der har været skrevet meget om Ilkay Gündoğan det seneste stykke tid. Samtidig har han leveret fremragende præstationer på banen for Manchester City, og det har fået spekulationerne til at tage fart.

Det har længe været kendt, at FC Barcelona ønsker at tilknytte den 32-årige tysker og ifølge mediet Sport, så skulle de nykårede spanske mestre have en mundtlig aftale med Gündoğan om at han tiltræder i Spanien, når hans kontrakt er udløber til sommer. Det virker dog ikke til at den transfersaga har nået sin ende. Det tyske medie Bild melder nemlig, at Arsenal har meldt sig ind i kampen om rivalernes midtbaneprofil, som Arteta i øvrigt arbejdede sammen med, da han selv var i Manchester City.

Manchester City ønsker ikke at slippe Gündoğan, og der har været flere forlydender om, at City har tilbudt den tyske landsholdsspiller en et-årig kontraktforlængelse. Det skulle dog ikke stemme overens med kravene fra Gündoğans lejr, som ønsker en længere kontrakt. Det skulle blandt andet være der Barcelona har en fordel, da de er villige til at tilbyde Gündoğan en kontrakt på to år med en mulighed for at forlænge den med yderligere et år.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER