Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Kyle Walker: Det, Guardiola sagde om mig, sårede mig

Kyle Walker taler ud om Pep Guardiolas kommentarer.
Manchester City har haft en noget nær perfekt sæson. De er millimeter fra at vinde Premier League, de står i en FA Cup finale, og i aften møder de Real Madrid i Champions League semifinalen, hvor de stadig har gode chancer for at gå hele vejen. En ’the treble’ er altså indenfor rækkevidde, og den eneste titel, som glippede, er Carabao-cuppen.

Manchester City-truppen er bred, og det giver fantastiske forudsætninger for at kunne spille med om flere titler, men omvendt så kan det også give utilfredse spillere, hvis ikke de føler, at de får spilletid nok. For noget tid siden udtalte Pep Guardiola, at han ikke synes, at Kyle Walker passer ind i Manchester Citys nuværende system – en kommentar, som Kyle Walker i et pressemøde forud for aftenens opgør har sat et par ord på:

- Gjorde det ondt? Selvfølgelig gjorde det det. Jeg kan ikke lyve og sige, at det ikke gjorde ondt. Man begynder at tvivle på sig selv. Det sker, at man ikke altid er enig i visse holdninger i fodbold, men det Pep har gjort for mig og for Manchester City i de sidste seks år, har været enormt. Han er min chef, og jeg er en af kaptajnerne. Jeg var nødt til at sikre mig, at min skuffelse ikke viste sig på holdet. Jeg var nødt til at gå tilbage til det grundlæggende, til det jeg er god til, og det han hentede mig for, og bevise, at han tog fejl. Og det er, hvad jeg har gjort.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER