Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Emil Sinkjær

Jamie Carragher afviser Salibas mangel som årsagen til Arsenals kollaps

Jamie Carragher har afvist forestillingen om, at William Salibas skade har kostet Arsenal Premier League-titlen som en myte.
William Saliba har været ude siden midten af marts med skader, hvor "The Gunners" har kæmpet for at erstatte franskmanden i midten af deres forsvar. De har tabt point i fem af deres ni Premier League-kampe, siden Saliba blev skadet, men Carragher mener, at hans fravær ikke har været den eneste faktor i titlen, der nu svinger mod Manchester City.

- Defensivt har det været et massivt dyk, sagde Jamie Carragher på Sky Sports' Monday Night Football, da han blev spurgt, hvorfor Arsenals titeldrømme mislykkedes.

- Når du tænker på titelvindere, kigger du på midterforsvarer som: Vincent Kompany, Virgil van Dijk, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Jaap Stam, John Terry. Når jeg ser på Arsenals midterforsvarere, tror jeg ikke, at de helt har en af dem endnu - selvom Saliba måske bliver det. Med Saliba var de stadig i toppen af ligaen, men denne idé om, at de ikke lukkede mål ind eller så sårbare ud med Saliba i midterforsvaret, er en myte.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER