Mads Emil Klovborg

Jeppe Tverskov stopper i OB

Anføreren søger nye græsgange når hans kontrakt udløber til sommer.
Efter at have repræsenteret Superliga-klubben Odense Boldklub, normalt omtalt som OB, siden 2016 og gennem 228 kampe, har anfører Jeppe Tverskov valgt at lede efter nye udfordringer når hans kontrakt har udløb her til sommer.

Midtstopperen har været en profil for den fynske klub, og en leder på banen gennem mange år. På OBs hjemmeside, hvor de bekræfter, at samarbejdet med Tverskov stopper, har han også rosende ord til klubben og dens fans:

- Odense har først og fremmest været et hjem for mig og min familie. Jeg har fået en datter her, og jeg er blevet voksen her. Odense er ligesom der, hvor jeg føler, at mit navn for alvor er blevet slået fast. Generelt så har det altid været specielt for mig at gå ind på Odense Stadion og spille for en hel by - eller en hel ø - som støtter op om et hold. Det er en stor by og et stort område, som man på en eller anden måde er blevet repræsentant for, udtaler Jeppe Tverskov.

OB-anføreren vil prøve sig selv af i udlandet og byder nye udfordringer velkommen:

- Nu har jeg været her i så mange år - og jeg har været rigtig glad for at være her og for at have haft så stor en rolle i lang tid - men det her er også et vindue for mig, til at se de muligheder der er for mig. Det er jeg spændt på, men det er også vemodigt. Jeg har været glad for at være en del af Odense, for ellers havde jeg ikke været her i så lang tid, men jeg tror også, at det nogle gange kan være spændende at prøve noget nyt og få nogle oplevelser med fodbolden, siger Tverskov.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER