Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Eriksen og ten Hag forsvarer de Gea efter drop

David de Gea så endnu engang ikke alt for godt ud, da Manchester United i går tabte til West Ham.
I søndagens sene kamp i Premier League tog West Ham hjemme imod Manchester United, og her var det hjemmeholdet, der trak sig sejrrigt ud. Det gjorde de efter et drop af David de Gea på et langskud fra Mohamed Said Benrahma, hvor David de Gea og hans niveau igen er blevet diskuteret, men Christian Eriksen forsvarer ham.

- Han (De Gea, red.) er en af ​​grundene til, at vi er, hvor vi er. Han har bevist sig selv igen og igen. Enhver kan have en dårlig kamp eller lave en fejl, udtaler danskeren i et interview på klubbens egen hjemmeside.

Også Manchester Uniteds hollandske manager, Erik ten Hag, forsvarer den spanske målmand, der efterhånden har været i klubben i 12 år.

- Han har flest clean sheets af alle målmænd i ligaen, så vi ville ikke være, hvor vi er uden ham. Han har min fulde opbakning. Vi ønsker, at han bliver i klubben og forlænger sin kontrakt, siger han ifølge Reuters, det skriver TV2.

Manchester United holder lige fast i en top 4 placering med det yderste af neglene, da man har Liverpool lige bag sig med kun et point færre, derfor er der ikke råd til alt for mange fejl fra David De Gea i de resterende fire kampe. Dog har Manchester United en kamp i hånden i forhold til Liverpool.

Du kan se den omtalte episode fra kampen i går i highlightene fra kampen her på Indkast.dk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER