Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Fra landshold til selvtræning

Hvad skal der ske med Pione Sisto?
- Især i det seneste halve år har vi alle holdt mange møder med Pione. Vi ønsker alle, at det skal gå ham så godt som overhovedet muligt. Det ville være en win-win-situation, hvis vi kunne løse knuden op og få Pione til at præstere. Vi er kommet til den konklusion, at det nok ikke kommer til at ske i FC Midtjylland, selv om man aldrig skal sige aldrig i denne verden. Vi vil helt vildt gerne hjælpe Pione videre, og derfor har jeg også selv haft mange samtaler med ham og hans bror for at høre, hvad det egentlig er, de drømmer om.

Disse samtaler, som FCK-boss Claus Steinlein referer til, har ikke hjulpet Pione Sisto meget og derfor selvtræner den tidligere landsholdsspiller nu på Heden. Han er smidt ud af FCM-truppen efter flere uheldige episoder og en voldsom formnedgang, så hvad skal der ske med kantspilleren, der gerne vil spille ”10’er”.

- Vi vil allerhelst have fuldstændig ro på nu og fokusere på, om vi kan finde en løsning sammen med Pione og hans rådgivere. Alle mennesker laver fejl hver eneste dag, og det har vi selvfølgelig også gjort, men det har vi forsøgt at rette op via en dialog. De seneste trænere har haft masser af snakke med ham for at finde ud af, hvordan det kan lykkes, siger Steinlein til Jyllands-Posten.

Pione Sistos kontrakt med FC Midtjylland udløber i sommeren 2024.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER