Mads Emil Klovborg

Olivier Giroud sammenligner tidligere holdkammerat med Eden Hazard

Den franske målmager har haft en god sæson hos AC Milan og håber på et gensyn med en tidligere holdkammerat fra Chelsea.
Den 36-årige spydspids hos AC Milan, Olivier Giroud, har spillet med mange store stjerner i løbet af sin karriere. En af de største må være Eden Hazard, som for mange var blandt verdens bedste fodboldspillere i sin fælles tid hos engelske Chelsea med Giroud.

Der er altså tale om store roser fra den rutinerede målræv, når han sammenligner hans tidligere holdkammerat, ligeledes fra Chelsea, Christian Pulisic med Hazard:

- Min forståelse på banen sammen med ham var i top, lidt ligesom med Eden, selvom jeg har spillet mindre med Christian. Han er den type spiller, som er meget teknisk. Han kan drible, spille et-to. Han vidste hvordan han skulle bruge mig på banen, og vice versa, udtaler Giroud ifølge Goal.

Chelsea har mange offensivspillere og Pulisic har døjet med skader, så det er ikke blevet til mange kampe denne sæson. Der spekuleres i, om amerikaneren er en del af Chelseas overskudslager, som der skal sælges ud af til sommer. At blive holdkammerater igen er en tanke som Frankrigs landsholdstopscorer synes godt om:

- Jeg tror folk her ville elske det. Det er et stort navn i Europa, så han ville hjælpe os, siger Giroud til Goal.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER