Daniel Ehmsen

Casemiro og Sancho i ophedet diskussion med Fernandes

Efter Manchester Uniteds 1-0 sejr over Aston Villa kom profilerne i infight.
Manchester United vandt søndag eftermiddag en vigtig kamp mod Aston Villa og dermed er de tæt på at have sikret sig en plads i top-4, hvilket giver adgang til næste sæsons Champions League. Efter kampen var alt dog ikke fryd og gammen. Både Casemiro og Jadon Sancho var ude efter United-stjernen Bruno Fernandes.

På de sociale medier florerede en video af Casemiro og Fernandes i en stor diskussion efter slutfløjtet. Casemiro var særdeles utilfreds med måden Fernandes spillede den sidste del af kampen på. Han påpegede, at Fernandes havde smidt en dum bold væk, som var tæt på at koste en scoring imod dem. Det virkede dog til, at Fernandes erkendte sin fejl, for efter den kontante tale fra Casemiro endte det i et kram mellem de to spillere, før de gik hvert til sit.

Det var ikke kun Casemiro, der efter kampen var ude efter den startende Manchester United-anfører. Også den engelske landsholdsspiller Jadon Sancho var ude med riven efter Fernandes. Efter at Portugiseren gentagende gange havde slået ud med armene overfor den hurtige kantspiller, svarede Sancho igen og fortalte Fernandes, at han skulle stoppe sit raserianfald og alt det brokkeri.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER