Jonas Corap

Zaha overvejer et skifte til Ligue 1

Wilfried Zaha menes at være meget opsat på et skifte, så han kan spille Champions League.
Wilfried Zaha har gennem hele sæsonen været rygtet til adskillige europæiske topklubber, da hans kontrakt med Crystal Palace udløber til sommer. På det seneste er Marseille blevet erklæret favoritter til ivorianerens signatur, hvor 90min skriver, at Zaha kraftigt overvejer et skifte til Marseille. Muligheden for at spille Champions League vægtes angiveligt højt, og Marseilles muligheder for Champions League er også store, da de ligger på andenpladsen med seks point ned til Monaco på fjerde.

Zaha er generelt en spiller som er blevet rygtet væk mange gange til blandt andre Arsenal og Paris Saint-Germain. Spilleren har angiveligt også afvist et lukrativt skifte til Saudi Arabien. Mange klubber menes at være interesseret i hans signatur, men Marseille menes at have en fordel, da klubben allerede har påbegyndt forhandlingerne med Zahas repræsentanter.

Da Zaha allerede er 30 år så kan det blive svært at takke nej til muligheden for Champions League. Det vil dog betyde en ende for en 13-årig karriere i Crystal Palace, hvor han har spillet 456 gange og score 90 mål.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER