Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

OB bekræfter interesse i Yankuba Minteh

Fynboerne bekræfter, at der er interesse for Yankuba Minteh, men vil ikke nævne, hvilke klubber der er på tale.
Yankuba Mintehs navn er blevet nævnt i medierne en del gange alene bare i år, desværre er det dog ikke kun for præstationerne på banen, hans navn er kommet frem. I starten af forårssæsonen var der tumult mellem ham og Mads Frøkjær-Jensen til en træning, og så har han også fået to spilledags karantæne for at sparke et hjørneflag i stykker i en kamp mod FC Nordsjælland.

På det seneste er det dog de gode præstationer inden for banens kridtstreger, han har udmærket sig med, i de seneste tre kampe er det blevet til tre assist og et enkelt mål. Hvilket efter sigende har fået ingen ringere end Newcastle til at kigge efter ham, det har Fyens Stiftstidende erfaret. OB's fodbolddirektør, Björn Wesström, vil dog ikke bekræfte nogle klubbers interesse.

- Jeg kan bekræfte, at der er konkret interesse for ham. Jeg ønsker ikke at kommentere yderligere, lyder det i en sms til Tipsbladet.

Yankuba Minteh blev ifølge Tipsbladet også rygtet til det italienske tilbage i januar, og med henblik på at gambianerens konktrakt med fynboerne udløber til næste sommer, vil det give mening for klubben at prøve at få nogle penge for ham til sommer. Ifølge Fyens Stiftstidende ligger prisen på mellem 40 og 70 millioner kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER