Jannich Jønch

Højlund-træner: De europæiske topklubber vil flokkes om ham

Rygterne om danskeren har været mange, og træneren vil altså ikke afvise, at et skifte til sommer vil ske.
Den unge danske angriber, Rasmus Højlund, har været på alles læber i denne sæson, hvilket også har medført en masse rygter til nogle af Europas allerstørste fodboldadresser. På de adresser er bankkontoen også tilpas stor, endda nok så stor, at det vil være svært for Atalanta at sige nej til sommer.

- Når man oplever en spiller på det niveau, så vil de europæiske topklubber flokkes om ham, og der vil komme bud, der bliver umulige at afvise for os, fortæller Atalanta-træner, Gian Piero Gasperini, til Rai Sport ifølge B.T.

Højlund, der kom til Atalanta i sommer, kom fra et kort ophold hos Sturm Graz hvor han kun var i anden halvdel af 2021/22-sæsonen, efter han skiftede dertil i januar 2022 fra FCK. Nu forlyder det altså, at det også kun bliver til en sæson i Atalanta, hvor han har scoret otte mål og leveret tre assist i 29 kampe for klubben på tværs af alle turneringer.

Derudover blev det som bekendt også til fem mål for landsholdet i Højlunds to første kampe fra start ved sidste samling i slutningen af marts. I alt er det blevet til fire A-landskampe for det store talent.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER