Daniel Ehmsen

Chelsea er i forhandlinger om kontroversiel spiller

Chelsea har hentet 16 spillere i denne sæson, men det skal tilsyneladende ikke sætte en stopper for “The Blues” aktivitet i det kommende transfervindue.
Chelsea står med en kæmpe trup, og der venter Chelsea-ledelsen et stort oprydningsarbejde for at stå med en optimal spillertrup til den kommende sæson. Derudover har Chelsea gang i en meget skuffende sæson, hvilket betyder at Todd Boehly og co. er på udkig efter at forstærke truppen.

Boehly har måske fundet en måde hvorpå, han kan slå to fluer med et smæk. Ifølge den italienske avis Gazzetta dello Sport så skulle en Chelsea-delegation nemlig være sendt af sted til Italien for at forhandle med Inter Milan omkring André Onana. I den forbindelse skulle Chelsea ifølge avisen være parat til at tilbyde både Kepa Arrizabalaga og 75 millioner kroner, for at sikre sig en aftale med den italienske klub. På den måde vil Chelsea både få luget ud i spillertruppen og samtidig forstærke ditto.

André Onana er en noget omdiskuteret herre, som har været involveret i en del konflikter igennem sin karriere. I sin tid i Ajax var han hovedpersonen i en dopingsag, hvor han hævdede, at han via en fejl var kommet til at indtage sin kones piller, som indeholdt det ulovlige stof furosemid. Det resulterede i degradering fra Ajax førstehold, og han måtte derefter træne med reserverne.

Senest var han impliceret i en konflikt på landsholdet, hvor han under VM-slutrunde blev smidt af holdet. Her mente Cameroons landstræner, Rigobert Song, at Onana selv havde bedt om at sidde over i kampen mod Serbien. Den udlægning var målmanden ikke enig i. Han mente omvendt, at han var blevet nægtet at spille kampen. Det resulterede i, at André Onana forlod landsholdstruppen og rejste hjem fra VM. Efterfølgende meldte den 27-årige målmand, at han havde stået sin sidste kamp for Cameroon og dermed trak sig permanent for landsholdsfodbold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER