Fodbold nyheder

Rodrygo forklarer Ronaldo-efterligning

Af Kent Christensen

I et interview efter Champions League-kvartfinalen mod Chelsea, forklarede Real Madrids unge angriber, Rodrygo, hvorfor han valgte at lave Ronaldo-jubelscenen efter et mål.
Article image
Ritzau-Scanpix
Real Madrid har haft en lidt blandet sæsonoplevelse hidtil, da de i de spanske turneringer har været stærkt udfordret af ærkerivalen, FC Barcelona. Tidligere på måneden fik de dog taget deres revanche, da de lykkedes med at slå catalonierne ud af Copa del Rey-semifinalen, hvilket betyder, at Real Madrid nu står i en den spanske cupfinale mod Osasuna, som skal spilles til maj.


Ligaen er højst sandsynligt uden for rækkevidde, da pointafstanden op til FC Barcelona på førstepladsen er for stor, men så er det heldigt, at madrilenerne stadig er med i deres absolutte yndlingsturnering, Champions League. Hele 14 gange har den spanske hovedstadsklub formået at vinde det prestigefyldte trofæ, og efter kvartfinalesejren mod Chelsea i gårsdagens kamp, er de godt på vej til potentielt set at kunne nå endnu en finale.

Returkampen blev spillet på Stamford Bridge, og her endte stillingen 0-2 i Real Madrids favør – med to scoringer af den 22-årige brasilianske angriber, Rodrygo, som i en af sine scoringer valgte at fejre det ved at lave en efterligning af Ronaldos signatur-jubelscene. I et interview efter kampen udtalte Rodrygo sig om sin jubelscene:

- Da jeg scorede, tænkte jeg med det samme, at jeg ville lave jubelscenen, hvor man glider på knæerne, men jeg kan let få ondt i knæet, når jeg bøjer det, så derfor besluttede jeg mig for at kopiere mit idol, Cristiano, og kopiere det han gør.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik