Jannich Jønch

Besiktas-præsident åbner for at hente Alli permanent

Et permanent skifte til Besiktas til sommer er måske den mulighed, Dele Alli skal tage for at få noget mere spilletid.
Dele Alli nåede at få to optrædener for Everton i denne sæson, inden han i sommerens transfervindue blev lånt ud til tyrkiske Besiktas. Siden skiftet nåede han 15 optrædener i denne sæson, inden han først blevet holdt ude af kamptruppen af træner Senol Gunes, og kort efter pådrog han sig en muskelskade i hofteregionen.

Men på trods af fravalget af Alli fra trænerens side udtaler klubbens præsident, Ahmet Nur Cebi, at man vil overveje at hente Alli, der i øjeblikket er tilbage i England for at blive opereret, på en permanent aftale til sommer. Det vil dog kræve at han får ophævet sin kontrakt med Everton til sommer, det skriver Daily Mail.

Cebi udtaler, at hvis man kan hente ham gratis, vil det også kunne medføre en noget mere attraktiv løn for Alli. Den 27-årige offensive midtbanespiller har dog kontrakt med Everton frem til sommeren 2024.

Den nuværende Everton-manager, Sean Dyche, har dog udtalt at han opfordrer Alli til at tage kloge valg i sin genoptræningsperiode, det sker efter at der i løbet af april florerede billeder af englænderen med en masse lattergas, snus og en dyr tequila. Derfor er det ikke sikkert, han er alt for populær i Everton heller, hvilket kan medføre, at scenariet eventuelt kan blive en realitet.

Det er dog langt fra sandsynligt at skiftet vil blive en realitet, eftersom det kun er blevet til to mål for englænderen i denne sæson i det tyrkiske. Ydermere var der også en episode i december, hvor det var klubbens egne fans der buhede af ham.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER