Jannich Jønch

Medie: Delaney har ingen fremtid i Hoffenheim eller Sevilla

Den tidligere FC København-spiller har ikke haft nogen stor sæson, hvor en del tid er blevet brugt på bænken.
Den danske midtbanespiller, Thomas Delaney, der siden januar har været udlejet til Hoffenheim fra Sevilla, har ikke fået den mængde spilletid indtil videre, som man havde kunnet håbe på ved opholdet i Tyskland. Ved sidste optræden kom så det, der må ses som sæsonens absolutte lavpunkt, da han den 2. april i et opgør mod Werder Bremen blev skiftet ind i anden halvleg for at blive flået ud 14 minutter efter.

Det skete angiveligt fordi Werder Bremen efter indskiftningen af Delaney havde reduceret til 1-2 og cheftræner Pellegrino Matarazzo ønskede angiveligt derfor en mere boldsikker spiller centralt på banen, af den årsag afløste Angelo Stiller danskeren, det skriver Ekstra Bladet.

Blandt andet derfor ser det ud til, at Delaney ikke har den store fremtid i Hoffenheim og derfor skal tilbage til Sevilla til sommer, men heller ikke her har man de store planer med ham, trods en kontrakt der løber til sommeren 2025. I det Sydspanske er man ikke tilfreds med et lejeophold mere, og man håber derfor at kunne sælge ham til sommer.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger ventes prisen at lande på omkring 18,75 millioner kroner, hvilket derfor også er med til at gøre FC København til en stor bejler i kampen om den 31-årige dansker, da han har haft stor succes i klubben førhen, hvor en pris som denne ikke er et umiddelbart problem.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER