Daniel Ehmsen

Manchester United er favoritter til fransk landsholdsstjerne

Manchester United har muligvis fundet den spiller, der skal styrke deres offensiv frem mod næste sæson.
Den engelske storklub har haft en glimrende sæson, hvor man allerede har løftet Carabao Cup-trofæet. De ligger i skrivende stund i en god position til at sikre sig top-4 i ligaen, og derudover har man mulighed for at spille sig til endnu flere trofæer, eftersom de stadig er med i FA Cuppen og Europa League.

På trods af den fine sæson så har en af Manchester Uniteds helt store problemer været på positionen oppe foran. Her har den lejede Wout Weghorst fået en masse minutter uden at kvittere med en masse mål. Manchester United er derfor på udkig efter en mere permanent løsning til positionen.

Den franske landsholdsspiller Randal Kolo Mauni er en af de spillere Manchester United er interesseret i, og ifølge den tyske avis Bild, så er “De Røde Djævle” favoritter til at hente angriberen. Den 24-årige angriber spiller i tyske Eintracht Frankfurt, hvor han har imponeret stort.

Kolo Muani har i indeværende sæson scoret 19 mål og lavet 14 assists i 38 kampe for Frankfurt. Derudover var Kolo Muani også en del af det franske landshold der spillede sig til VM-sølv efter et straffesparksnederlag til Argentina. I straffesparkskonkurrencen scorede franskmanden på sit spark.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER