Louis Andersen

Sabitzer: Selvfølgelig vil jeg gerne blive i United

Østrigske Marcel Sabitzer er meget interesseret i at blive i Manchester United, når hans lejeophold med klubben slutter til sommer.
Østrigske Marcel Sabitzers lejeophold i Manchester United udløber til sommer, hvor planen er, at han skal vende tilbage ti Bayern München. Men står det til ham selv vil han gerne blive i Manchester, det fortæller han i et interview med tyske Bild:

- Selvfølgelig vil jeg gerne blive i United. Særligt på grund af den tillid, Erik ten Hag viser mig, det er meget positivt. Men jeg er ikke den eneste, der bestemmer, hvad der skal ske, siger Sabitzer.

- Jeg har fundet min plads her. Nu ved jeg, hvordan Premier League er, og jeg kan derfor sige, at der ikke findes noget bedre. Alle kampe er en slåskamp. Det er den bedste liga i verden, og når man først har stiftet bekendtskab med det, ved man, at det er usammenligneligt, siger Sabitzer.

Marcel Sabitzer har kontrakt med Bayern München til sommeren 2025. Sabitzer har indtil videre spillet otte Premier League-kampe med en assist til følge for Manchester United.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER