Jonas Corap

Wright forsvarer Arsenal-mand efter kritik

30-årige Granit Xhakas episode med Trent Alexander-Arnold vækkede en del opsigt, da eksperterne i Sky Sports-studiet talte om kampen.
Granit Xhaka kom op at toppes med Trent Alexander-Arnold i slutningen af første halvleg under kampen mellem Liverpool og Arsenal, hvilket fik tilskuerne tilbage i stemning efter klubben var bagud 0-2 på Anfield. Kort tid efter reducerede Liverpool, og derefter tog ’The Reds’ styringen i kampen, som Arsenal ellers havde fint styr på indtil da. Xhakas episode har resulteret i meget kritik fra blandt andre Jamie Carragher. Nu har Ian Wright dog forsvaret Xhaka, som han mener har været en vigtig mand i denne sæson:

- Der skal ikke meget til for at få de tilskuere i gang. Selv hvis Xhaka gik over og slog en så ville det ikke få dem op i højere gear, end de allerede ville komme i under kampen. Faktum er, at Xhaka har været fremragende for os i denne sæson. Folk prøver bare at skyde skylden på en. Det er sådan Xhaka spiller, og han spiller formentlig også sådan i sin baghave.

Med resultatet så har Arsenal nu blot seks point ned til Manchester City, som dog har spillet en kamp færre end førerholdet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER