Fodbold nyheder

Wright forsvarer Arsenal-mand efter kritik

Af Jonas Corap

30-årige Granit Xhakas episode med Trent Alexander-Arnold vækkede en del opsigt, da eksperterne i Sky Sports-studiet talte om kampen.
Article image
Granit Xhaka kom op at toppes med Trent Alexander-Arnold i slutningen af første halvleg under kampen mellem Liverpool og Arsenal, hvilket fik tilskuerne tilbage i stemning efter klubben var bagud 0-2 på Anfield. Kort tid efter reducerede Liverpool, og derefter tog ’The Reds’ styringen i kampen, som Arsenal ellers havde fint styr på indtil da. Xhakas episode har resulteret i meget kritik fra blandt andre Jamie Carragher. Nu har Ian Wright dog forsvaret Xhaka, som han mener har været en vigtig mand i denne sæson:


- Der skal ikke meget til for at få de tilskuere i gang. Selv hvis Xhaka gik over og slog en så ville det ikke få dem op i højere gear, end de allerede ville komme i under kampen. Faktum er, at Xhaka har været fremragende for os i denne sæson. Folk prøver bare at skyde skylden på en. Det er sådan Xhaka spiller, og han spiller formentlig også sådan i sin baghave.

Med resultatet så har Arsenal nu blot seks point ned til Manchester City, som dog har spillet en kamp færre end førerholdet.


Mere om Granit Xhaka

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik