Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Lukaku håber på handling fra Serie A

Fire år efter at Lukaku prøvede det første gang sker det igen, nu håber han, at ligaen vil skride ind over for det.
I tirsdagens semifinale i Coppa Italia, hvor Juventus hjemme tog imod Inter i en kamp der endte 1-1. Skete det efter et mål på straffespark af Romelu Lukaku langt inde i overtiden, efter Juventus havde bragt sig foran 1-0, kort inden den ordinære tid var gået, at Lukaku valgte at tysse på Juventus-fansene, da han angiveligt havde hørt noget racistisk fra tribunerne. Han har før været udsat for en lignende hændelse, det beskriver han selv på sin Instagram-profil.

- Historien gentager sig. Jeg prøvede det i 2019, og nu sker der igen i 2023. Jeg håber, at ligaen for alvor handler på det denne gang, for det her smukke spil bør nydes af alle, skriver belgieren, skriver Lukaku på sin Instagram.

Hændelsen fra 2019 skulle angiveligt have været Cagliari-fans, der dengang råbte abelyde ned mod belgieren, det skriver Ritzau ifølge TV2. Serie A har dog i løbet af onsdagen offentliggjort en meddelelse på baggrund af hændelserne fra i går. Det er endnu ikke klarlagt, hvad der nøjagtigt var hændelsen i går.

- Serie A fordømmer alle former for racisme og diskrimination. Få mennesker på tribunen kan ødelægge fodbolden, og de repræsenterer ikke alle på stadion.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER