Fodbold nyheder

Tidligere Barça-træner til Tottenham?

Af Kent Christensen

Den tidligere FC Barcelona-cheftræner, Luis Enrique, står i øjeblikket uden job, og Tottenham mangler en manager – bliver det Luis Enrique?
Article image
Ritzau-Scanpix
Tottenham har haft en rimelig forventelig sæson hidtil, da de ligger placeret på en fjerdeplads i Premier League – samme placering opnåede de i sidste sæson. Londonklubben fra nord må nok engang se længe efter et trofæ, da de er slået ud af de to engelske cupturneringer – samt Champions League. Antonio Conte kunne ikke føre dem til deres første betydningsfulde trofæ i årtier, men hvem kan så?


Tottenham står uden træner i øjeblikket, efter at Antonio Conte i et raserianfald måtte give afkald på trænerjobbet i søndags. Lige nu ser det ud til, at de bedste bud for en managererstatning er; Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino og Luis Enrique, hvoraf sidstnævnte ser ud til at være den mest sandsynlige grundet hans nylige udtalelser om et muligt job i Premier League:

- Jeg følger mere end noget andet med i Premier League, da jeg godt kunne tænke mig at arbejde der. Men det skal ikke være for hvilket som helst hold, for jeg vil gerne opnå noget. Jeg har haft tilbud fra nogle nationer, men ikke fra nogle klubber.

Tilbuddene om et trænerjob er altså ikke kommet endnu, men hvis Tottenham tager et kig på den spanske træners CV, så kunne de med al sandsynlighed godt lade sig friste, da Luis Enrique var den seneste, der førte FC Barcelona til Champions League-succes i 2015.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik