Kent Christensen

Son: Jeg føler mig skyldig

Son Heung-min føler sig skyldig over Antonio Contes afgang fra Tottenham.
Tottenham har haft en rimelig forventelig sæson hidtil. De ligger på fjerdepladsen i Premier League – samme placering som de endte med at få i sidste sæson, og derudover er de ikke at finde i nogle cupturneringer længere. Hungeren efter et trofæ er stadig at finde i den hvide London-klub, der nok engang må gå til kende med en sæson uden en eneste titel.

Klubben har i løbet af de sidste 10-15 år haft mange forskellige trænere – og ofte trænere med flotte CV’er. I søndags måtte de nok engang tage afsked med en succestræner, da Antonio Conte måtte melde sin afgang. Det kom som følge af en ophedet pressekonference, hvor han lod følelserne vælte ud. Siden har Tottenhams sydkoreanske stjernespiller givet udtryk for, at han føler sig skyldig i den italienske managers afgang fra klubben:

- Som spiller, er jeg ked af det. Han er en verdensklasse træner, og vi havde en flot rejse sammen. Jeg skulle have spillet bedre. Jeg føler mig skyldig over hans afgang, fordi jeg ikke har hjulpet klubben så meget. Jeg er taknemmelig for, hvad han har gjort. Han er en fantastisk træner, og han har så meget erfaring. Jeg vil heppe på ham.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER