Emil Sinkjær

Kai Havertz – derfor kalder de mig Æsel

Chelsea-angriberen Kai Havertz har åbnet op om sin kærlighed til dyr, og hvordan det har inspireret et kælenavn til ham på Stamford Bridge.
Kai Havertz har fortalt om sin kærlighed til æsler efter at have lanceret en velgørenhedsorganisation inspireret af dyrene, som også omfatter ungdomsudvikling og ældrepleje. Chelsea-angriberen har afsløret, at hans familie adopterede æsler på et reservat, da han var yngre, og dyrene hjælper med at give ham fred væk fra fodboldbanen.

- Nogle af mine holdkammerater kalder mig Æsel, det er ikke på grund af min fodbold. Fra dag ét følte jeg et særligt forhold til æsler. Det er et meget roligt dyr, måske personaliserede jeg mig i dem, fordi jeg også er rolig. De slapper af hele dagen, gør ikke meget, vil bare leve deres liv. Jeg elskede dem altid. Og når jeg tabte, tog jeg hen til reservatet. Du ser på dyrene, ser noget menneskeligt i dem. Det var en slags bedringsproces, et sted, hvor jeg følte fred, fortalte han til The Guardian og tilføjede.

- Fodbold er ikke det vigtigste i mit liv. Andre ting er måske 100 gange vigtigere. Måske er det ikke let at sige, og folk kan ikke lide det, men det er sådan jeg har det.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER