Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Stjerne kommenterer på spekulationer om sin fremtid

Forleden blev det annonceret, at 24-årige Kylian Mbappe overtager tjansen som anfører på det franske landshold, og det er bestemt ikke alle, der er lige tilfredse med den beslutning.
Kort tid efter annonceringen af megastjernen Kylian Mbappes nye hverv som fransk landsholdsanfører, begyndte der at spire rygter om, at en af PSG-spillerens kollegaer i det franske angreb nu overvejede, hvorvidt han vil fortsætte på landsholdet med Kylian Mbappe som anfører.

Antoine Griezmann følte sig nemlig forbigået, også selvom Atletico Madrid-angriberen i samme annoncering blev udråbt som viceanfører. Men det var ifølge flere medier ikke nok for La Liga-stjernen, der derfor var begyndt at overveje sin fremtid på landsholdet.

Men det er altså ifølge manden selv noget pjat. Antoine Griezmann har nemlig i dag været ude og afvise spekulationerne, og hans agent siger følgende om situationen:

- Selvom Antoine ville have været beæret over at være anfører på det franske landshold, så behøver han absolut ikke have anførerbindet for at stille op for sin nation.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER