Hvordan fodboldens landskab have set ud, hvis disse scenarier havde været virkelige?
Hvad hvis Pele havde spillet i Europa?

Pele regnes som en af de bedste spillere i historien, men han mødte sjældent de stærkeste hold. Pele spillede hele sin karriere i Santos (med undtagelse af en kort tid i New York Cosmos). Kun 14 gange mødte Pele de bedste spillere verden havde at byde på, og de kom i VM-kampe. Spørgsmålet er om han havde været lige så god mod de bedste spillere på hans tid? Ville hans eftermæle være endnu mere imponerende, hvis han havde spillet i fx Real Madrid?

Hvad hvis Maradonas ”guds hånd-målet” ikke havde talt?

I 1986 tørnede Argentina og England sammen i VM-kvartfinalen. Efter 51 minutter gav Maradona Argentina føringen, men det var både historisk og kontroversielt. Bolden røg højt op i luften og både Peter Shilton og Maradona gik efter den. Maradona kom først, men i stedet for at bruge hovedet valgte Maradona hånden. Den lille argentiner slog bolden over Shilton også lå den i nettet. Kampens dommer Ali Ben Nasser, dømte mål og Argentina var foran med 1-0. Blot fire minutter senere scorede Maradona et af historiens bedste mål. Gary Lineker reducerede og kampen endte 2-1 til Argentina. Ville Argentina have vundet kampen, hvis målet var blevet annulleret? Hvem havde vundet VM?

Hvad hvis Cristiano Ronaldo ikke havde forladt Manchester United i 2009?

Det er et spørgsmål som har hærget mange Manchester United-fans. I 2008 er både Ronaldo og Manchester United blandt verdens bedste. Manchester United var både regerende Premier League og Champions League mestre. I 2009 bliver Ronaldo den dyreste spiller nogensinde (på daværende tidspunkt) da han skifter til Real Madrid. Hvad hvis han var blevet i Manchester United? Ville “de røde djævles” dominans have fortsat? Ville Real Madrid have vundet tre Champions League titler i streg? Ville Messi og Ronaldos rivalisering overhovedet have eksisteret?