Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Leicester
Arsenal
Martinelli (46)
Jonas Corap

Arsenal snuppede alle tre point på King Power Stadium

Et dårligt spillende Leicester-mandskab kunne ikke holde Arsenal fra de tre point.
Da Leicester tog imod Arsenal på King Power Stadium så ventede der en svær opgave for hjemmeholdet, hvor Victor Kristiansen havde en plads i startopstillingen. Arsenal-manageren Mikel Arteta havde til kampen valgt at starte med Eddie Nketiah på bænken, hvor han i stedet valgte Leandro Trossard som angriber til opgøret.

Arsenal startede kampen i et højt tempo, som med det nye look oppe foran spillede ganske fint og flydende. Leandro Trossard scorede et drømmemål i det 26. minut, men desværre for ham og Arsenal blev målet annulleret efter et VAR-tjek.

Det var et meget sløjt Leicester-mandskab som gik til pause, og lige netop sløjt var ordet for deres start på anden halvleg, da Gabriel Martinelli kunne bringe Arsenal i front blot få sekunder efter anden halvlegs start.

Generelt spillede Leicester en meget dårlig kamp, hvor de ikke kom frem til chancer, og de formåede ikke på noget tidspunkt i kampen at få lagt tryk på Arsenal-defensiven som havde en meget stille dag på kontoret.

Sejren til Arsenal gav dem et forspring på fem point ned til Manchester City. For Leicester betød resultatet, at de missede muligheden for at lave et forspring til de andre hold under nedrykningsstregen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER