Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

AaB sælger forsvarsspiller til Molde FK

Danske Anders Hagelskjær skifter til norsk fodbold, hvortil han også var udlejet i efteråret.
AaB har med øjeblikkelig virkning solgt forsvarsspilleren, Anders Hagelskjær, til Molde FK, det skriver klubben på sin egen hjemmeside. Norsk fodbold vil ikke være nyt for den danske midtstopper, der i efteråret var udlejet til Sarpsborg 08 FF. Hagelskjær kom til AaB i sommeren 2021 på en fri transfer fra Silkeborg IF.

- Efter Anders’ lejeophold i Sarpsborg har der været stor interesse for ham, blandt andet fra det norske mesterhold, Molde FK. Anders har selv ønsket at skifte, og da vi i forvejen har stor konkurrence om pladserne i det centrale forsvar og samtidig kunne nå til enighed med Molde FK om en fin aftale, er det ikke noget, vi vil stå i vejen for, siger AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum.

Hagelskjær, der nåede 35 officielle kampe og tre mål for AaB, udtaler selv om sin tid i klubben:

- Jeg vil gerne takke fansene for den store opbakning, jeg har mærket til både mig og holdet. Det har været fantastisk at opleve, at der har været så mange AaB-fans på tribunerne både hjemme og ude. Derudover skal der også lyde en stor tak til mine holdkammerater og til staben. Jeg har fået mange venskaber i AaB og sætter stor pris på min tid i klubben.

Hagelskjær skifter altså fra bunden af den danske Superliga til norsk topfodbold og udsigten til Champions League-kvalifikation, da Molde vandt den forgangne sæson af Eliteserien. Den nye sæson i Eliteserien bliver skudt i gang 10. april, hvor Molde skal spille ude mod Tromsø. Ifølge B.T. betaler Molde cirka fem millioner kroner inklusive bonusser for danskeren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER