Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Barça udtaler sig om Pedri-skade

FC Barcelonas 20-årige midtbanetalent, Pedri, måtte udgå med en skade i gårsdagens kamp mod Manchester United.
FC Barcelona ligner et hold, der er ved at få godt styr på tingene rent sportsligt i klubben – de er dog stadig udfordret rent økonomisk. Catalonierne ligger i øjeblikket på førstepladsen i LaLiga med otte point ned til Real Madrid på andenpladsen, derudover har de en semifinaleplads i Copa del Rey – samt sæsonens første titel, som de vandt, da de spillede finalen mod Real Madrid tidligere på året.
Udover at være en økonomisk presset storklub, så kan de også blive presset rent sportsligt, da de i øjeblikket står lige i sekstendelsfinaleopgøret mod Manchester United – her spillede de 2-2 på Camp Nou, hvor blandt andet Gavi fik karantæne til returopgøret, og Pedri måtte udgå med en skade.
Mange fans har været bekymret for omfanget af skaden, da man let kan komme til at mangle nøglespillere på midtbanen til returopgøret på Old Trafford – med både Sergio Busquets og Gavi ude med henholdsvis skade og karantæne. Nu har FC Barcelona udtalt sig om Pedris skade, og det viser sig at være en skade i højre lår, som højst sandsynligt vil holde ham ude af i en månedstid. Derfor misser han blandt andet returopgøret mod Manchester United – samt første del af Copa del Rey-semifinalerne mod Real Madrid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER