England: FA Cup
FT
3 - 1
(0 - 0)
Sheffield U
Wrexham
A. Ahmedhodzic (50), B. Sharp (90), S. Berge (90)
P. Mullin (59), X P. Mullin (72)
Noah Mørch Rysager

Hollywoodstjerner reagerer på Wrexham’s FA Cup-exit

Wrexham ligger nummer to i Englands femtebedste række, men den lille klub fra Wales har ambitioner om mere.
Wrexham led i går aftes et nederlag på 1-3 ude mod Sheffield United, der har dagligdag i den næstbedste engelske række, The Championship. Det var ikke et overraskende udfald, da Wrexham befinder sig 3 rækker længere nede i det engelske ligasystem.

Det var en historie i sig selv, at den walisiske klub formåede at bringe deres FA Cup-opgør mod Sheffield ud i en omkamp efter et remis på 3-3 i den første kamp på hjemmebane. Nu har klubbens ejere Ryan Reynolds og Rob McElhenney været ude og reagere på resultatet.

- Jeg er så stolt af drengene og de 4000 medrejsende fans, der gav alt, hvad de havde.

Sådan skriver Ryan Reynolds på Twitter efter kampen. Wrexhams anden ejer Rob McElhenney tweetede også i kølvandet på kampen.

- Jeg kunne ikke være mere stolt af de mænd, end jeg er lige nu. De gav absolut alt, hvad de havde. Lad os nu vinde ligaen.

Wrexham ligger nummer to i National League, men de har to kampe i hånden og kan dermed gå op på førstepladsen og ligge til direkte oprykning, hvis de vindes. Ejerne har store ambitioner for klubben. Wrexham spiller næste gang mod Wealdstone på lørdag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER