Jannich Jønch

AaB skriver kontrakt med Danmarksserien-spiller

Den drøm de fleste seriespillere i de danske rækker har, er blevet til virkelighed for en nordmand i Aalborg.
Den 24-årige nordmand, Jonas Skulstad, der grundet sine studier har bosat sig i Aalborg, har i halvandet år spillet for AaB's Danmarksseriehold. I løbet af det sidste halve år har den norske midterforsvarer dog trænet sammen med Superligatruppen flere gange, hvor han umiddelbart har imponeret cheftræner Erik Hamrén og den øvrige trænerstab.

Det har ført til, at Jonas Skulstad tidligere i forberedelsen, her til anden del af sæsonen har været indkaldt til en testkamp mod FC Fredericia og i øjeblikket er han en del af klubbens træningslejr i Oliva i Spanien, hvor han i går spillede en time i en testkamp. Nu melder AaB så på klubbens egen hjemmeside, at man har skrevet en kontrakt med nordmanden.

- I fodboldverdenen sker det vel i dag meget sjældent, at en spiller går fra en klubs Danmarksseriehold til samme klubs Superligatrup, så i den forbindelse skal der lyde en cadeau til setuppet omkring vores Danmarksseriehold i AaB, hvor Jonas har vist sig frem i første omgang, udtaler AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef, Thomas Bælum, til klubbens hjemmeside.

- Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse, at jeg nu har fået min første professionelle kontrakt og kan leve af at spille fodbold. At det samtidig er hos en stor klub som AaB, er noget, som jeg superstolt over. Holdet er fuld af søde gutter med masser af individuel kvalitet, og jeg glæder mig meget til sæsonen og til at træne med Superligaholdet hver dag, siger Jonas Skulstad.

Skulstad har foruden sin tid i Danmarksserien også spillet for Egersunds I.K. i den norske 2. division og for sit college i USA. Skulstad kommer til at bære nummer 24 på ryggen og har fået en kontrakt, der løber til 31. december 2024.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER