Daniel Fisker

Lyon-præsident: Buddet var fornærmende

Olympique Lyon har modtaget et bud på stortalentet Rayan Cherki fra Paris Saint-Germain, men selvom buddet var fornærmende, får PSG trods alt ros med på vejen.
Rayan Cherki er et af de mest spændende produkter af talentafdelingen i Olympique Lyon i rigtig mange år, og selvom den 19-årige offensivspiller i øjeblikket er godt i gang med at arbejde sig tilbage efter drilske skadesproblemer, har han længe været et stærkt repræsenteret navn på rygtebørsen.

En af de klubber, som har været ude med snøren efter Cherki, er ligarivalerne fra Paris Saint-Germain. Det franske stortalent har taget hul på de sidste 18 måneder af sin kontrakt med Lyon, men den sydfranske klub har – via en klausul – mulighed for at forlænge kontrakten med yderligere et år.

Den aktuelle 9. plads i Ligue 1 har dermed ikke travlt med at slippe af med Cherki, og Olympique Lyon-præsidenten Jean-Michel Aulas løfter nu sløret for, at han har modtaget bud fra Paris Saint-Germain-præsidenten Nasser Al-Khelaifi, selvom der tilsyneladende ikke har været tale om deciderede forhandlinger.

- Jeg har tilbragt lang tid med Nasser, som ringede til mig lørdag aften for at finde ud af, om vi forhandlede om Rayan Cherki, udtaler Jean-Michel Aulas ifølge 90min.

- Jeg sagde nej, og så sagde Nasser ”okay, det er slut”, og han tilføjede, at PSG derfor ikke vil komme med et nyt bud.

- Jeg takker ham for den direkte og ærlige kontakt. Vi tog ikke hul på forhandlingerne, men størrelsen på buddet var fornærmende.

Historien melder ikke noget om, hvad det fornærmende bud lød på, men Cherki er i øjeblikket ikke så meget værd, som han var, før han tog hul på perioden med skadesproblemer. I sommeren 2021 toppede Cherkis transferværdi ifølge Transfermarkt på 200 millioner kroner, mens den 19-årige franskmands transferværdi i øjeblikket er 135 millioner kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER