Daniel Fisker

Gordon: Det var ikke min mening at være respektløs

Anthony Gordon, som er skiftet fra Everton til Newcastle United, håber på Everton-overlevelse, men han kunne ikke lade muligheden glippe.
Everton bekræftede søndag eftermiddag, at det 21-årige stortalent Anthony Gordon er skiftet til Newcastle, efter han havde indgivet en formel transferanmodning. Liverpool Echo mener at vide, at ”The Toffees” får op imod 380 millioner kroner for Gordon.

Selvom Everton får store penge for Gordon, har den talentfulde kantspillers afsked med Everton alligevel givet en del af klubbens fans en sur smag i munden.

Den engelske U21-landsholdsspiller var fraværende i forbindelse med tre træningspas i denne uge, men det var kun den første af disse fraværsdage, som af Everton blev beskrevet som et ”planlagt fravær”.

Gordon har nu – for første gang siden sit skifte til Everton – udtalt sig om transfersituationen, og han slår fast, at det ikke har været hans mening at være respektløs over for Everton.

- Det var en rigtig svær beslutning, og det har været en rigtig hård uge for mig. Jeg har været i Everton i hele min fodboldkarriere, så det har været svært, men det her er en mulighed, som jeg ikke rigtig kunne lade glippe, udtaler Anthony Gordon ifølge Liverpool Echo.

- Det var ikke min mening at være respektløs eller at støde nogen i Everton, og det håber jeg, at de ved. Jeg håber også, at de kan geninvestere pengene og blive i Premier League.

- Jeg forestillede mig aldrig – eller ønskede – at det skulle gå sådan, og det er derfor, at det har været en hård uge for mig. Men jeg kunne ikke lade denne mulighed glippe, og de fik en masse penge for mig, så jeg håber, at de kan geninvestere pengene i truppen.

Da Gordon blev Newcastle-spiller, blev han samtidig den næstdyreste spiller i januar-transfervinduet – efter Chelseas køb af Mykhaylo Mudryk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER