Niklas Gerster

Tottenham-handel kan puste til stor FCM-transfer!

Tottenham er tæt på at lave et stort indkøb af Sporting Lissabon-forsvarsspilleren Pedro Porro. En transfer som kan få stor betydning for FC Midtjylland...
Det forventes, at den engelske storklub Tottenham snarligt præsenterer deres nye indkøb Pedro Porro fra Sporting Lissabon. En handel der vil koste ”Spurs” omkring 335 millioner kroner. Men hvilken betydning har det så for FC Midtjylland tænker du nok?

Meget stor betydning ifølge oplysninger fra Ekstra Bladet. Mediet skriver, at det kan øge Sporting Lissabons muligheder for at acceptere FC Midtjyllands pris på deres unge udlejede forsvarsspiller Ousmane Diomandé.

19-årige Diomandé har gjort det glimrende i sit lejeophold hos Mafra, som spiller i den næstbedste portugisiske række. Så godt at den portugisiske hovedstadsklub nu vil have fingrene i ham. Det har de villet længe, men uenigheder om prisen har været den afgørende faktor for, at handlen endnu ikke er fuldbyrdet.

Men ifølge Ekstra Bladet kan salget af Porro angiveligt give Sporting Lissabon nok penge på kistebunden til, at de er villige til at acceptere FC Midtjyllands pris på 75 millioner kroner for Diomandé.

Det trækker således op til et vildt storsalg for FCM af Diomandé, som end ikke har spillet en førsteholdskamp for ”Ulvene.” FC Midtjylland møder desuden snart Sporting Lissabon i Europa League 1/16-finalerne. Bliver det mon med Diomandé på modstanderholdet?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER